8 september 2013

Inspirationsdag på IKEA Jönköping! IKEA Livet hemma!

Igår var det äntligen dags för inspirationsdagen på IKEA Jönköping! Jon Eliasson. Foto Irene Malmborg, som även assisterade Jon en stund på morgonen. 

Morgonen inleddes med en inspirerade föreläsning av Jon Eliasson, designer och inredare. Det var fartfyllt, inspirerande och intressant. 

Foto: IKEA Jönköping

Jag höll i två trendföreläsningar under dagen, i första interiören på vardagsrum, och var tillgänglig övrig tid för frågor gällande heminredning. Tack för att du kom och för att jag fick ta del av din lördag!  


Före bilder

Jag presenterade olika collage kopplat till trender, som jag skapade av IKEA produkter. Det var en fröjd att gå och välja produkter på fredagskvällen. Vilket underbart sortiment!


Efter Bilder

Mina collagepresentationer, kopplat till rådande trender. Längst till höger trenden som innefattar naturliga material, accessoarer med blanka och matta ytor, inslag av koppar, mässing, guld och floralmotiv. Den romantika stilen med en härlig mix av blommönster och motivet rosen som är på frammarsch. Till vänster ett collage med trenden pasteller, gärna lite dova och "smutsiga", som som ger ett behagligt lugn och varm känsla. Gröna växter ger en hemtrevlig känsla och kan aldrig bli fel. In med mera grönt i ditt hem! 
En annan stor trend är färger och mönster. Det är ett stort sug efter mönster och på IKEA hittar du massor av inspiration och textilier där du kan sy din egen favoritkudde. "Mer färg åt folket"! Får du också energi av färger? 

Foto: IKEA Jönköping

IKEA Jönköpings duktiga inredare (och mina f.d. kollegor) Petra Sahlin och Stina Lind, var på plats hela dagen och hjälpte besökarna med inredningstips och passade även på att sy snygga tygväskor under tiden. 

Inredaren Petra Sahlin. Foto: Åsa Andreasson

Inredaren Stina Lind. Foto: Åsa Andreasson

Tack alla besökare, personal på IKEA Jönköping och Jon Eliasson för en grym dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!