1 maj 2014

IKEA PS 2014 - säljstart på IKEA Jönköping idag!

Ungt, urbant och multifunktionellt när IKEA PS intar IKEA Jönköping. Det är alltid ett stort intresse för IKEAs nya kollektioner och IKEA PS 2014 levererar!

Igår eftermiddag var jag inbjuden till IKEA Jönköping och träffade varuhuschefen Anna Karin Zinnerfors och marknadsansvarig Kristoffer Resell där Anna Karin presenterade IKEA PS sortimentet 2014 för mig. "IKEA PS 2014 innerhåller 50 helt nya produkter som alla har skapats med vetskapen om att allt fler lever i städer, på mindre ytor och flyttar oftare". Vi är rörligare än någonsin och behovet av flexibla, enkla, funktionella möbler med snygg design till ett lågt pris är stort.


Igår kikade jag in bakom tygerna och blev naturligtvis både inspirerad och köpsugen. 



Vad tror du händer när du drar i snöret? Både varuhuschefen Anna Karin Zinnerfors och marknadsansvarig Kristoffer Resell tror att just lampan väcker stort intresse hos många. Och när jag gick och fotograferade produkterna efter presentationen smög det in några tjejer som gick fram till lamporna och drog i snöret. Jag tror att Anna Karin och Kristoffer gissar helt rätt! 


Möblerna är lättplacerade, enkla att ta med sig, passar till små utrymmen och är skapade av 50 designers från hela världen och visar precis som tidigare kollektioner på trender inom design och livet hemma. 


Möbler för ute och inne, det gäller både det ihopfällbara bordet och bänken i bakgrunden (small space living) som lamporna. Lampa för såväl inomhus som utomhus, eller varför inte som pall, avlastningsbord eller nattduksbord? Lampan har inbyggd LED-belysning och drar 85% mindre ström än en vanlig glödlampa och har ett uppladdningsbart batteri som gör att den även fungerar sladdlöst. 


Utnyttja platser som inte används! Jag får så många frågor vad man kan göra i ett hörn när jag är hemma hos privatkunder. Här har du lösningen! Bor du litet och trångt så är detta skåpet optimalt, med stängd förvaring och en liten avlastningsyta ovanpå. Om du vill kan du ta bort benen och hänga upp det på väggen. Sekretären till vänster finns även i vitt och kan användas till alltifrån skrivbord som barbord. Ja varför inte! 



Lampa, avlastningsbord och förvaring i en och samma möbel


Gör din lampa personlig! Golvlampan sprider ett vackert och spännande mönster på väggen och har samtidigt en praktisk funktion i form av att du kan fästa lappar och vykort direkt på skärmen. Du kan växla mellan stämningsljus alternativt funktionsljus (riktat ljus) genom att bara luta skärmen. 


Min favorit är denna fina spegel där du även får spegel, krokar och ett litet fat att hänga och lägga småsaker på i en och samma heminredningsaccessoar. Håll ordning på din klocka, mobiltelefon och plånbok. Både praktisk och snygg! 



Bild ovan lånad från IKEA, snart i mitt hem. Mycket snart. 

IKEA PS 2014 finns presenterat på vardagsrumsavdelningen och där finns många fler möbler och heminredninsgsaccessoarer. De duktiga inredarna på Kom&In-avdelningen har skapat en jättefin och inspirerande yta! Samtliga foton är tagna med min Iphone // Kreativa Kvadrat.

Här hittar du fler produkter, mer information och en inspirerande film, kika gärna in genom att klicka här.

Ha en riktigt fin 1 maj! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!