14 november 2014

Fastighetsbyrån X3! Tina Hellberg, Hans Blomquist och Mikael Beckman!

Inspirerande, skickligt och intressant projekt! WOW! 

Tre rum och kök i tre versioner. Fastighetsbyrån har tillsammans med tre stylister, Hans Blomquist, Tina Hellberg och Mikael Beckman, inrett en lägenhet i tre helt olika stilar. Många tror inte de låter sig påverkas av inredningen när de tittar på lägenheter, men forskning visar att det inte stämmer. Med inspiration från rapporten har stylisterna gjort varsin styling av en lägenhet till salu på Linnégatan 17 i Stockholm. Kika in och låt dig inspireras! www.fastighetsbyran.se 
Idag bjuder jag på bilder från vardagsrummen. Vilken stil gillar du bäst? Samtliga bilder lånade via Fastighetsbyrån

Styling: Tina Hellberg / Fotograf: Marcus Lawett 

Tina har haft en medelålders singlar som målgrupp för sin styling på Linnégatan. Hon har utgått från hur hon själv skulle vilja bo, blandat med resultat från rapporten. Tina har tänkt mycket på lus och belysning samt att bostaden berättar en historia om vem som bor där.

Styling: Hans Blomquist /  Fotograf: Marcus Lawett 


Hans styling på Linnégatan 17 är anpassad efter ett par med ett mindre barn. Han har skapat en personlig och mysig känsla och blandat sin egna stil med resultat från rapporten. Han har specifikt fokuserat på att använda mycket naturmaterial, växter och ha tydligt uppdelade områden i lägenheten.

Styling: Mikael Beckman / Fotograf: Fotograf: Marcus Lawett 


Mikael har skapat ett modernt men samtidigt klassiskt hem anpassat efter ett par utan barn. Från rapporten har han bland annat tagit fasta på tydliga zoner för olika funktioner, ljusinsläppet och användandet av textilier.

Underbara bilder! Tack Fastighetsbyrån! Trevlig helg! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!