8 november 2015

AbSmåland - Nytt livsstilskoncept i Malmö

Weekly inspiration fortsätter resan i den nyöppnade butiken AbSmåland i Malmö och idag bjuder jag upp dig till övre plan.
Jag har planerat och inrett fyra olika miljöer i olika stilar med möbler och accessoarer från butiken i kombination med noga utvald rekvisita för att inspirera besökaren. Min dotter Alice Andreasson, 11 år, hjälpte till att fotografera under invigningskvällen.

Alice i ett av provrummen

Vardagsrummet
Lånad bild från AbSmåland 
 Köket


I detta köket bor Kerstin! Är du född på 60-70-talet så är chansen stor att du också hade ett fint glasnamn från Bergdala glasbruk i ditt rum. Glasnamnen var en mycket populära mellan 1970 och 1984 och tillverkades av brukspatron Conradsson själv. Jag hade ett! 

Badrummet


Lånat foto av AbSmåland. Underbara produkter som doftar ljuvligt samt en snygg raktvål till honom! Finns flera varianter i butiken. Sovrummet


Påslakan, kuddar, örngott, många olika plädar, mattor, selterflaskor och även bh:n som hänger lite käck på stolen till höger går att köpa i butiken.

Nostalgi! 

Mer nostalgi! Det var fantastiskt kul att välja kompletterande accessoarer till samtliga inspirationmiljöerna på övre plan. 
Boken Who is Anna Andersson är en bok om Sveriges mest vanliga namn. Vilken rolig idé! 

The Book

"Photographer Meredith Andrews travelled the length and breadth of Sweden searching for women with the country’s most popular name."
Accompanied by her camera, she had a single question: Who is Anna Andersson? 


Gamla selterflaskor och recyclade glasvasar finns i olika varianter och färger


Härligt att se! Lånad bild från instagram av t_archives

Ha en fin dag! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!