Boktips om du ska till New York och frukosttips när du är där!
För exakt ett år sedan var jag på semester i New York. Jag hade en helt underbar resa och på vägen hem lyckades vi till slut att checka in med två minuters marginal, men det är en helt annan historia och en ganska svettig sådan.
I pocketformat finns en gedigen reseguide till New York. Den är skriven av journalisterna Martin Gelin och Eva Wisten, som bott i staden sedan 2001 och passar både för er som ska stanna längre och för er som bara ska dit en miniweekend. New York boken finns bland annat på Adlibris.
Le Pain Quotidien.
Bageriet Le Pain Quotidien finns på många olika adresser, men vårt favorithak blev på Central Park, 7th & 58th. Koncept: Belgiskt ”bageri” med ett långbord i varje café där alla kan sitta och umgås, lära känna varandra och äta en god
frukost. Fantastiska bröd, ostar, hemgjord yoghurt med bär, nypressad apelsinjuice och mycket mycket mer.
Rustikt, ekologiskt och hemtrevligt!
Via tastedbytwo |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Varmt välkommen att lämna en kommentar!