28 september 2014

Strömma Farmlodge!

Jag besökte Strömma Farmlodge i eftermiddags, ett café och Bed and Breakfast utanför Varberg. Ett helt fantastiskt ställe! Underbara miljöer, fantastiska kakor och bullar, solsken, trevlig personal och trevligt sällskap! Bytte några ord med Marina, som är en av dem som startat detta livsprojekt. En annan trevlig tjej som serverade fikat, tipsade oss om att även titta in på hotellet. Såklart vi gjorde!Svårt att välja bara en....Här satte vi oss och njöt av en långfika! 

Vi kikade in i Bed and breakfast, visst ser det charmigt ut? 


Tala om att tapeter gör skillnad! Visst är det fint! 


Denna härliga vy möts du av när du stiger in och visst blir man nyfiken på vad som finns på ovanvåningen? Charmigt med olika motiv och färger på tapeter mellan trappstegen. 


Trappan upp till ovanvåningen och rummen. 


Ett mysigt sällskapsrum där du kan koppla av och läsa en bok, umgås eller varför inte spela lite schack? Alla rum har olika känsla och de är döpta efter den äldre generationen. Mitt i naturen och nära till både hav och sjöar. Här kan du läsa mer och här kommer några ord som gästerna har delat med sig av. Väl värt ett besök! En fantastisk avslutning på en bra helg! 

mysigt cooltlivskraft kvalitetkoselig rolig (norsk)

sköna bäddar kärlekcharmigt vila fint

schysst fotomiljösupertrevligt energi

helt underbartfantastisktINSPIRERANDEhjärtligt

god frukost
underbart mysigtkärleksfullt harmoniförändrat myyyyslivskvalitetkänsla trevligtfantastiskt placehärligt sommarkänslahäftigt frihetskänslahemtrevligtsupermysigt mycket omtyckt idyll lovely

Och jag lägger till ordet UPPLEVELSE!!!


Ha en fin dag! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!