28 augusti 2013

Formex - Eat Meet Enjoy! Veckans sidospår v 35 - Mötesplatsen och utställningen i bufféområdet på mässan!

Här kommer lite fler bilder från Formexmässan. Dagens tema är utställningen och mötesplatsen i bufféområdet "Eat Meet Enjoy". Utställningen bjöd på en kombination av mat, möten och inspiration. Designer och trendexperten Jan Rundgren gestaltade Formex utställningsområde, där vi besökare kunde sitta och koppla av och samtidigt njuta av kocken Mikael Bergstens smakfulla meny.

"Ur kollektioner av mönster och färg skapas möjligheterna för alla att hitta inspiration och få massor av nya idéer. I dag blir mötet allt viktigare och vi ses ofta över en bit mat". Vilken underbar atmosfär!


På utställningsytan presenterades flertalet olika små rum, alla med sin egen stil och prägel. Riktigt inspirerande!


Jag möttes av massor med färger och mönsterkombinationer


Porslinet kommer i en mängd nya uttryck och det är färg och mönster både på insidan och utsidan

Utställningen och mötesplatsen innehöll produkter från utställarna och kombinerades med både nya och antika möbler och här presenterades stilarna som ligger rätt i tiden. Mycket färg och mönster och en vibration av intryck!

Om Formex
Formex - den största inredningsmässan för nordisk design. Här möts 850 utställare, 25 000 nationella och internationella besökare och över 850 mediarepresentanter. Mässan som anordnas två gånger per år sedan 1960 samlar agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och inköpare från hela den nordiska inrednings- och presentbranschen. Här kan du läsa mer.

Ha en fortsatt fin vecka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!