31 augusti 2013

Vackert inredd lägenhet via Fastighetsbyrån

En välplanerad, ljus och vackert inredd lägenhet på Östermalm, till försäljning via Fastighetsbyrån. En underbar lägenhet där jag mer än gärna hade spenderat en stund i fåtöljen i eftermiddag med en bra bok, afternoon tea, favoritpläden och några tända ljus medan regnet porlar på taket. Och favoritlistan på spotify i bakgrunden.


Många glömmer bort att inreda hörnen i sina hem. Skapa din favorit läshörna med några enkla medel. En fåtölj, en matta, ett litet sidebord, en kudde och favoritpläden. Tänk på det viktigaste, en funktionell och bra läslampa, sen får den gärna vara snygg också.


Många frågar mig hur de ska inreda sina väggar och här är ett bra exempel på hur du kan ge lite liv och kreativitet åt väggen och ditt rum. Prova dig fram och skapa ditt collage på golvet, innan du hänger upp dina tavlor, så ser du hur du ska hänga dem och hur det kommer att se ut.


Det är mycket mässing och koppar i våra hem just nu och inte bara i accessoarer utan även detaljer på lampor, som på bilden ovan. 


Behagliga toner med en färgklick på stolen. Gillar!


Tycker om idén med att använda en matta under sängen, det ger ett hemtrevligt intryck och är skönt att sätta fötterna på när man går upp. En lite längre matta hade varit ännu bättre, så hade båda fötterna fått plats.... Samtliga foton ovan via Fastighetsbyrån.


Foto via Plaza Interiör

Fin kaffeservis i blått och vitt med mönster ligger helt rätt i tiden. Mer inspiration från bostaden hittar du i senaste Plaza Interiör på framsidan samt i ett längre reportage.


Mer inspiration från mig hittar du på Instagram Kreativa KvadratHoppas du får en riktigt fin dag och att vi ses snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!