16 december 2012

Dagens julklappstips! Låt en fin ljusstake eller lykta lysa upp någons liv!

Låt en fin ljusstake lysa upp ditt eller någon annans liv. Ljusstakar och ljuslyktor kan man nästan inte få för många av och här kommer några av mina favoriter. Samtliga bilder via Designonline. Beställ innan onsdagen den 19/12 för leverans innan jul.


Kastehelmi - finns i flera färger - tillhör glasserien Kastehelmi, designad av Oiva Toikka 1964 för Iittala som relanserade serien 2010. Jättefina att blanda olika färger och tillsammans med andra ljuslyktor.

Den snygga och moderna ljusstaken Nappula från Iittala passar perfekt i fönstret som en snygg inredningsdetalj! Formgiven av Matti Klenell för Iittala. 

Den vackra ljusstaken Festivo formgavs av Timo Sarpaneva redan 1966 och är en modern finsk klassiker från Iittala. Den finns i flertalet höjder som passar utmärkt att mixa vackert på matbordet, i ett fönster eller på ett sideboard!


Änglaspel - Det klassiska änglaspelet togs fram redan på 40-talet och är en vacker, traditionell dekoration till advent och jul. För mig är detta sann nostalgi!

Mysig advent på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!