31 december 2012

Gott nytt År!

Stort tack till dig som kikar in här hos mig och min blogg! Det är fantastiskt roligt att ni är så många besökare! Jag har bland annat en stor och trogen skara och followers från Tyskland (var bosatt i Frankfurt under några år) Vielen Dank, ich freue mich sehr! Jag har fått så mycket positiv respons under dessa månader, sedan starten i oktober 2012, vilket jag är jättetacksam för. Tack alla ni!

Och ditt! Vad ska du fylla ditt 2013 med?

Tankar inför 2013. Det är många av oss som har drömmar och mål inför nästa år, men många av oss har en tendens att ge upp precis innan vi är i mål, vi är inte tillräckligt uthålliga. Det krävs uthållighet för att förverkliga våra drömmar och det är en klar framgångsfaktor. Jag tänker inte ge mig innan jag är där, jag tänker vara uthållig hela vägen! Det är mitt mål och drivkraft 2013. 

Jag läste i Jacob Wismars blogg att en klok vän föreslog ett nytt sätt att ta sig an det nya året. Hon väljer att betrakta 2013 som "ett oskrivet blad" och systematiskt försöka fylla det med sådant som berikar hennes liv. Allt ifrån fler middagsbjudningar, träffa vänner, biokvällar, roliga äventyr och resor. Det handlar mer om att lägga till sådant man saknar än att ta bort det man borde avstå. Låter mycket klokt.

Jag bjuder givetvis på några nyårsdukningar dagen till ära

Har du provat en champagnefontän? Det imponerar alltid!


Duka enkelt och stilrent i svart och vitt till nyår. Låt 
gästerna få tomtebloss som minifyrverkerier! 
Bilder ovan via Ikea livet hemma


Nyårsdukning via Stylizimo. Fler bilder hittar du här.


ABBA - Happy New Year


Happy New Year! Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att vi ses snart igen!

Åsa 


4 kommentarer:

 1. Happy New Year!

  SvaraRadera
 2. Mycket tänkvärt!!! Ser fram emot många fler kloka tankar och inspiration under 2013. Ett riktigt gott nytt år till dig också!

  SvaraRadera
 3. Tack för din inspirerande blogg och gott nytt år!
  Maria

  SvaraRadera
 4. Tack Maria och ni andra. Härligt att ni blir inspirerade! /Åsa

  SvaraRadera

Varmt välkommen att lämna en kommentar!