8 juli 2014

IKEA Podologen! Förhandslyssna på IKEA katalogen!

"Spetsa öronen" i år kan du förhandslyssna på IKEA katalogen! I slutet av sommaren kommer den nya IKEA katalogen, som för mig är en av årets höjdpunkter, men redan nu kan du tjuvlyssna på den! I podcasten IKEA Podologen har radioprofilen Kjell Eriksson slagit sig ner i utvalda sidor i nya IKEA katalogen. Han möter kända profiler och experter och tillsammans pratar de om allt från pingisbord i köket till frukostrutiner och badrumsvanor. Allt som rör livet hemma helt enkelt! Vilken underbar start på morgonen!

Nytt avsnitt varje vecka med start i dag och fram till 19 augusti. Välkommen till ikea.se/podologen

Lyssna och njut! Klicka här– Vi sänder podradio från nya IKEA katalogen eftersom vi är nyfikna på hur människor lever hemma. Våra gäster i IKEA Podologen utforskar vardagen och bjuder på spännande insikter, reflektion och förhoppningsvis många skratt i hängmattan, säger Tina Björeman, pressansvarig IKEA Sverige.

Premiäravsnittet sänds från ett dukat frukostbord på sidorna 140 och 141 i den nya Ikea katalogen och här analyserar Kjell Eriksson, matexperten Lotta Lundgren och Adam Tensta morgonens möjligheter, pratar frukostupplevelser och frågan är om din morgonstund har guld i mun? Talar ni med varandra runt frukostbordet? Adam vill helst hoppa över frukosten, skippar helst hela morgonen, genom att bada eller träna bort den. Hur ser din morgon och frukostrutiner ut?

Pressbilder IKEA

IKEA podologen bjuder även på statistik hämtad ur IKEAs globala rapport Life at Home Rapport där livet hemma i åtta storstäder runt om i världen jämförs och undersöks. Spännande! Jag blir hur inspirerad som helst.

Kjell presenterar fakta, hämtad ur rapporten Life at Home
- Vanligast på frukostmenyn är müsli, mjölk, skivad banan, en macka och kaffe
- 86% av de som bor med sin partner tycket att det är bra för välbefinnandet att ha en konversation med  sin partner på vardagsmorgonen, men är det verkligen lika många som har det?
- 33% äter hemma

Var kan man lyssna?
- Ikea.se/podologen
- Embed kod till Acast - en interaktiv podastspelare med bilder och länkar

Mer fakta om IKEA Podologen
- Ett avsnitt är ca 30 - 40 min
- Jingeln till podcasten är inspelad enbart med hjälp av möbler från den nya IKEA katalogen som instrument
- Podcasten finns förutom på www.ikea.se/podcast även på iTunes, Google play och där podcast finns

Nästa avsnitt 
Nästa vecka den 15 juli står Ann Söderlund programledare, journalist och Liria Ortiz legitimerad Psykolog, författare, skribent DN på tur under temat familj. Hur får vi plats hemma allihopa? Att sova som dominobrickor och strunta i måsten (sidan 118-119) Och hur många kan man egentligen sova tillsammans i en säng?


Detta kommer att bli hur spännande som helst! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!