18 juli 2014

IKEA Podologen med Ann Söderlund och Liria Ortiz

Veckans gäster i andra avsnittet av IKEA Podologen är Ann Söderlund och Liria Ortiz. De sitter på sid 118-119 i den kommande IKEA katalogen och pratar familjeliv och frågor som rör bl.a. hur alla får plats och tips på att få ihop ett fungerande familjeliv. Och enligt IKEAs rapport rör vi telefonerna mer än varandra....

Ann som har fyra barn har flyttat in i vardagsrummet tillsammans med sin man, och gett övervåningen till sina barn. Psykologen Liria håller med och tycker att man kan hoppa över normer och måsten och så ringer Vendela 14 år upp gänget, som bor med föräldrar och fem syskon, och ger tips på hur föräldrar ska inreda för barnen.


Jag har just kommit hem från ännu en minisemester och startade dagen med att lyssna på veckans avsnitt. En bra start på morgonen, hemtrevligt och intressant. Har du missat det? Lyssna här!

Var kan man lyssna?
- Ikea.se/podologen
- Embed kod till Acast - en interaktiv podastspelare med bilder och länkar

Mer fakta om IKEA Podologen
- Ett avsnitt är ca 30 - 40 min
- Jingeln till podcasten är inspelad enbart med hjälp av möbler från den nya IKEA katalogen som instrument
- Podcasten finns förutom på www.ikea.se/podcast även på iTunes, Google play och där podcast finns

Nästa avsnitt 
Nästa vecka står badrummet på agendan. Kjell sitter i ett badrum på sidan 41 med programledaren Kristoffer Triumf och etnologen Kristina Lund från Nordiska museet och pratar om vårt privata rum badrummet. Släpps tisdagen den 22 juli 2014. 


Ser fram emot nästa avsnitt och önskar dig en riktigt fin vecka! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!