24 juli 2014

IKEA Podologen med fokus badrum!

I slutet av sommaren kommer den nya IKEA katalogen, som för mig är en av årets höjdpunkter, men redan nu kan du tjuvlyssna på den! I podcasten IKEA Podologen har radioprofilen Kjell Eriksson slagit sig ner i utvalda sidor i nya IKEA katalogen. Han möter kända profiler och experter och tillsammans pratar de om allt från pingisbord i köket till frukostrutiner och badrumsvanor. Allt som rör livet hemma helt enkelt! Nytt avsnitt varje vecka fram till 19 augusti. 

Veckans gäster i tredje avsnittet av IKEA Podologen är badrums-experten Kristina Lund, Kristoffer Triumf och telefongästen Erik som berättar om ett försök till att skapa ett "fattigmans-spa", vilket inte gick riktigt som han hade tänkt sig. De sitter och pratar om våra rutiner i badrummet, sidan 41, som är hämtade ur IKEA Life at Home report. 


En riktigt bra start på morgonen, hemtrevligt och intressant. 
Har du missat det? Lyssna här!
Var kan man lyssna?
- Ikea.se/podologen
- Embed kod till Acast - en interaktiv podastspelare med bilder och länkar

Mer fakta om IKEA Podologen
- Ett avsnitt är ca 30 - 40 min
- Jingeln till podcasten är inspelad enbart med hjälp av möbler från den nya IKEA katalogen 
som instrument
- Podcasten finns förutom på www.ikea.se/podcast även på iTunes, Google play och där 
podcast finns

Nästa avsnitt 
Nästa vecka handlar om att hemmet kan vara en förlängning av personen. Kjell är orolig över vad hans lägenhet säger om honom. Bloggaren Sandra Beijer ger tips och pepp tillsammans med inredningsjournalisten Hedvig Hedqvist. Släpps på tisdag, den 29 juli 2014. 

Ser fram emot nästa avsnitt och önskar dig en riktigt fin vecka! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!