14 augusti 2014

IKEA katalogen 2015


Idag släpps årets IKEA katalog 2015 med fokus på sovrum och badrum. Det är två viktiga, men ofta bortprioriterade rum. Då många av oss lever ett hektiskt liv och en vardag med högt tempo uppmuntrar IKEA katalogen 2015 till att skapa en personlig fristad hemma för återhämtning och uppladdning. Fokus är kreativa lösningar med hjälp av små medel och att skapa sig en personlig fristad för lugn, återhämtning och uppladdning. Vi vet att många av oss drömmer om ett större badrum och ett rofyllt sovrum.


Har du sett det nya IKEA PS sidobord med en inbyggd lampa och hylla på sidan? Både snyggt och funktionellt på många sätt. 


- En god natts sömn är ett av våra mest basala behov, och stunden i sovrum och badrum spelar en viktig roll för både att komma igång och varva ner. Det tar vi fasta på i årets IKEA katalog, säger Cia Fritzon Gårdnäs, stf. landschef IKEA Sverige.IKEA arbetar ständigt för att möjliggöra ett hållbart liv hemma för de många människorna, och produkter som ingår i årets tema, där varje dag börjar och slutar, är inget undantag. IKEA katalogen och sortimentet baseras på kunskap och erfarenhet om livet hemma och i Life at Home Report kan du läsa mer. Hoppas den dimper ner i postlådan redan idag! Samtliga bilder lånade via Ikea.

Vill du läsa nya IKEA katalogen 2015 online? Klicka här.

Skaffa dig en bra dag! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!