20 mars 2014

Brody House och Brody Studio i Budapest! Veckans sidospår!

En ny arbetsvecka i Budapest och ett nytt hotel, Brody House, som jag blev tipsad om och här låter man verkligen kreativiteten flöda. Brody House är kreativt och innovativt och erbjuder ett unikt boende, inget rum är det andra likt och här är en härlig mix av möbler, accessoarer och konst. Bor du på hotellet blir du automatiskt medlem i deras club där det erbjuds eventkvällar, fester, arrangemang och happenings. Eller som de själva beskriver det på deras hemsida:

The Brody House collection offers a host of different hotel rooms, apartments and houses designed and furnished in the Brody House styleinspiring places to sleep, work or hang whether you’re in town for a one night wonder, business trip, city break, family visit or longer term residenceWe work by our favourite motto "...one man's rubbish is another man's treasure..." Känns belt rätt i tiden. Redesign! 



Trappuppgången när du kommer in i hotellet


Ett av sällskapsrummen. Till frukost spelas ljuv musik i bakgrunden och nu har jag haft sådan tur med vädret under veckan så solen har strålat in i lokalen varje dag. Ljuvligt och en härlig start på dagen. 


En annan del av sällskapsrummet


Tog en god lunch på deras restaurang, Brody Studio, och där flödade kreativiteten minst lika mycket om inte mer



Brody Studios uteplats


Här sitter jag och äter frukost, foto från i morse. Gott och rofyllt och i en underbar inspirerande atmosfär. En riktigt bra start på dagen och strålande sol utanför! 

Ha en bra dag och ska du till Budapest så vet du vart du ska bo, eller hur! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!