15 mars 2014

IKEA PS 2014 - säljstart den 1 maj

IKEA PS 2014 presenterar en ny kollektion med säljstart i Sverige den 1 maj. Det är formgivare från flera olika delar av världen som tillsammans har skapat IKEA PS 2014 On the move. Kollektionen fokuserar på flexibel design för ett urbant liv och består av 50 produkter som anknyter till hur vi lever våra liv idag. Allt fler flyttar till storstäderna, bor på små ytor och byter boendet oftare än någonsin. 

– Med IKEA PS 2014 hoppas vi möta upp mot behoven hos den urbana generation som ofta byter boende. Människor är mer rörliga än någonsin och de vill ha produkter som är flexibla, enkla och funktionella med snygg design till ett lågt pris. Vi inspirerades av deras behov och drömmar när vi skapade kollektionen, säger Jutta Viheria, projektledare för IKEA PS 2014.

Om du har ett tomt hörn eller så kan du använda det på följande sätt
Bor du på liten yta? Smart litet skrivbord med förvaring inuti och ovanpå samt plats för belysning, som du kan "stänga igen" när du jobbat färdigt för dagen


Förvaring kan man aldrig få för mycket av och ännu roligare när den är snygg! 


Mer gröna växter i våra hem. Kul med något annat än den traditionella blomkrukan! 


Lampan som sprider ett fantastiskt ljus! Och drar du i snöret så öppnas eller stängs lampan

Smidigt när lampan följer med bordet. Multifunktionellt litet bord med både sidofack för tidningar och en lampa.

Jag minns fortfarande den förväntansfulla och härliga känslan när jag jobbade på IKEA som inredare och vi visste att nyheterna hade anlänt till varuhuset! Och sedan dessutom ha förmånen att inreda flera inspirerande miljöer och interiörer med alla schyssta produkter, det var fantastiskt roligt! Så det kom hem en och annan IKEA produkt till mitt hem och det gör det än idag. Vilken är din favorit från denna kollektionen? 

Samtliga bilder är lånade via IKEA, klicka här för fler bilder och massor av inspiration! 

Kolla in filmen som är framtagen! Coolt! Kika in här

Ha en fortsatt fin helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen att lämna en kommentar!